• Door naar de hoofd inhoud

Anton Laren

Header Rechts

  • Logo
  • Menu sluiten
  • Home
  • Blogs
  • The Cooks
  • The Dining Room
  • The Clubs
  • Upcoming events
  • The Members
  • Contact

Nieuw bij Anton ~ Chef Nadja van Joolen

30 december 2024

Welkom Chef Nadja van Joolen!

Nadja van Joolen geeft met haar jarenlange ervaring in private dining en catering een nieuwe dimensie aan Anton ~ The Cookery Club. Ter inpiratie hieronder het menu dat ze samenstelde voor een van onze kookclubs. En zie hier het recept voor de klassieke Franse Ile Flottante. Wil je een workshop van Nadja volgen? Mail naar [email protected] (v.a. 10 p.)

 

MENU 

STARTER

Tartaar van zongedroogde tomaat

 

SECOND

Coquilles misosaus, inktvis

Tuille langzaam gegaarde prei & mini asperges

 

SECOND II

Gegrilde langoustines met dragon en zwarte knoflook

 

MAIN

Côte de Boeuf / Tomahawk - puree - spruitjes uit de oven - groente carpaccio

 

DESSERT

île Flottante

 

 

 

Geplaatst in: Blogs

Recept ~ Île Flottante »

Zoeken:

Laatste nieuws:

De Bourgogne Express

De Bourgogne Express

Door Anton Laren 13 januari 2025 Blogs
Uit de wijnkelder van Richard Wentgens De Bourgogne-Express werd in 1997 opgericht door Richard Wentges, een wijnliefhebber die al decennia lang de Bourgogne verkent op…

Recept ~ Île Flottante

Recept ~ Île Flottante

Door Probu 30 december 2024 Blogs
Ile Flottante is een klassiek Frans nagerecht. De Nederlandse vertaling is 'drijvend eiland', waarbij het eiland verwijst naar het eiwitschuim dat drijft in creme Anglaise.…
Alle berichten

MOLENAAR 19 1251 LV LAREN

T 035 887 58 38

[email protected]

@ANTON_LAREN

ANTONLAREN.NL

© Copyright 2022 - 2025 Anton Laren · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door: Probu

Kookworkshop

Schrijf je in voor de kookworkshop op woensdag 1 mei!

Wij gebruiken cookies op onze website. Door op 'oké' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.oké