- THE COOKS -
Verandering van spijs doet eten! Anton werkt samen met een club van koks die ieder zijn of haar eigen specialiteit en passie heeft. Van onze chef met New York vibes, tot Italiaans geschoold aanstormend talent en sterrenchefs. Een club van kook professionals met als gezamenlijk doel om de ervaring in Anton voor uw als gast interessant en verrassend te houden. Het exclusieve karakter van Anton biedt bij uitstek de gelegenheid voor u om een uniek culinair event te organiseren. Geen menu om van te kiezen maar juist uw wensen komen eerst waarna wij daar samen met u een kok en menu bij kiezen. Mooi op maat.


SANDER KOOIJMAN
FRANS ITALIAANS HOLLANDS
Sander groeide op in Laren waar hij van zijn moeder de liefde voor koken en eten met de paplepel kreeg ingegoten. Tijdens zijn studie in Leiden begon hij voor grotere groepen te koken en verzorgde hij voorzichtig zijn eerste events.
Na zijn studie verhuisde Sander naar New York om aan daar een opleiding aan de film academy te volgen. Eenmaal in New York bleef Sander koken voor vrienden en kennissen en realiseerde hij al snel dat er een behoefte was aan persoonlijke en relatief kleinschalige catering en private dining services. De Crosby Street Kitchen -vernoemd naar Sander’s favoriete straat in NYC- was geboren! In de jaren die volgden werd de scope uitgebreid naar grotere diners, events tot 200 man en special events. Hoogtepunten waren het koken op meerdere edities van "Burning Man".
Eind 2021 verhuisde Sander na 18 jaar New York met zijn gezin terug naar Laren. Eenmaal op het oude nest kwam hij in contact met de initiatiefnemers van Anton en het kwam al snel tot een samenwerking. Bij Anton is Sander de "Houselord" - zowel kok als gastheer en aanspreekpunt.
Sander woont weer in Laren. Zijn favoriete keukens zijn Frans, Mexicaans en eigenlijk alles dat ‘streetfood’ mag heten.

ANDRÉS WIEGEL
FRANS ITALIAANS THAIS SPAANS
Andrés Wiegel uit Laren studeerde aan de Hotelschool en Rietveld academie. Daarnaast is hij de auteur van het prachtige kookboek "Eetkunst". Hij kookt de sterren van de hemel, schrijft uitgebreid 30 verhalen over food, wijn, kunst en Jazz met de meest heerlijke recepten en prachtige kunst werken erbij. Voor Anton heeft hij al voor, en met, verschillende Clubs gekookt. Van Spaanse landkeuken tot Thaise hoogstandjes.
Op Instagram is hij te volgen onder de naam #andresfoodart.

PETER VOOGD
NEDERLANDS FRANS MAROKAANS PATISSERIE
Peter kookt al 35 jaar voor diverse restaurants. Voornamelijk als Chef-kok. Zéér creatief, communicatief en gezellig. Vanuit zijn leermeester achtergrond heeft hij al menig kookliefhebber opgeleid tot Chef. Houdt van dagvers, géén e-nummers en de authentieke keuken.

CHRISTOPHER SANTNER
NEDERLANDS DUITS ITALIAANS
Christopher (Chris), geboren in Oostenrijk in het land van de gepaneerde schnitzel maar met zijn liefde voor het vak breder geschoold in vele keukens.
