• Door naar de hoofd inhoud

Anton Laren

Header Rechts

  • Logo
  • Menu sluiten
  • Home
  • Blogs
  • The Cooks
  • The Dining Room
  • The Clubs
  • Upcoming events
  • The Members
  • Contact

- UPCOMING EVENTS -

Aankondiging van alle geplande events dit jaar. Meld je aan als lid of als geïnteresseerde.

DONDERDAG 30 JANUARI 2025 -18:00 // MEMBERS CLUB-EVENT

De kunst van het "Winters koken". Patrijzen jachtseizoen in Januari is aangebroken...... maar zou zo maar een klassieke kaasfondue bereiding kunnen zijn.....Kortom, een grote Nieuwjaarsverrassing!

Hierbij dus de mogelijkheid om zelf met te snijden/koken maar meldt je wel even aan in verband met de organisatie. Dit kan door een reply op deze mail. Introducees welkom! Inloop vanaf 17:00 en we starten om 18:00!!

(Clubleden gratis, introducees 75 euro).

 

Datum:  donderdag 30 januari 2025

Tijd: vanaf 18.00 uur (maar wil je zelf deels meekoken... trek dan een schort aan vanaf 17:00)
Plaats: Anton - The Cookery Club
Members: gratis (voor niet-leden: 75 euro p.p. all-in)

Ja, ik ben graag bij het CLUB-EVENT!

Dit veld is verborgen bij het bekijken van het formulier

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om betalingen op dit formulier te accepteren moet je een van onze betaal add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betaal add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Details contact

Naam(Vereist)

Aanmelden

Ik meld me aan!
Introducée clubmember?
Kom een keer kennis maken met de Club van foodlovers! Ps. Je kunt op de avond zelf betalen


MOLENAAR 19 1251 LV LAREN

T 035 887 58 38

[email protected]

@ANTON_LAREN

ANTONLAREN.NL

© Copyright 2022 - 2025 Anton Laren · Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeling door: Probu

Kookworkshop

Schrijf je in voor de kookworkshop op woensdag 1 mei!

Wij gebruiken cookies op onze website. Door op 'oké' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.oké